Logo element

Boka golfpaket

Boka ett golfpaket i Göteborg

Att spela golf på Sankt Jörgen Park är en helhetsupplevelse. Allt du behöver ligger nära – vackert beläget i vår grönskande park! Här hittar du våra många olika paket med utmanande golf, padel, pooler, spa, hotell och restauranger. Hitta ditt golfpaket, checka in och njut av livets goda!

Sankt Jörgen Park golfklubb

Golfpaket med övernattning på vår resort

Boka ett paket där du får det bästa vår resort har att erbjuda: golf, Pool Club, 3-rätters supé och övernattning på vårt designhotell. Stanna en natt eller flera, sov riktigt gott i något av våra unikt inredda rum och vakna upp till vår stora frukostbuffé. Våra golfpaket passar perfekt när du vill checka ut från vardagen ett litet tag!

Park Lifestyle Golf – 1 natt Park Lifestyle Golf – Longer stay
Sankt Jörgen Golfklubbmedlem

Paket med golf och upplevelser

Vi har våra renodlade golfpaket – men det går precis lika bra att boka något av våra andra härliga paket och lägga till golfen där istället. På så sätt hittar du alldeles rätt sorts guldkant och fokus för dig: spa med avkopplande ritualer, poolhäng och sköna cabanas, träning eller ett dagsbesök med lunch eller frukost?
Utforska alla våra paket på egen hand eller kontakta oss så hjälper vi till att planera ditt besök så att du får ut precis det du vill av din vistelse på resorten!

Se alla våra paket Kontakta oss
Bastu på Sankt Jörgen Park

Se alla våra paket