Logo element

Restauranger

Fyra restauranger
– en delad passion

Önskar du en hälsosam fika; besök Garden Café. På Greenhouse serveras du modern husmanskost, medan Bula Bars ess skapar snygga barrätter. Är du mer sugen på närproducerade sensationer visar vi vägen till Inez & Ernst.

Oavsett vilken av våra fyra restauranger du besöker idag, får du på samtliga ta del av kockarnas delade passion för sann matglädje.

Fine dining - Inez & Ernst

Inez & Ernst – kärlek till det svenska matarvet

På Inez & Ernst serveras du klassiska svenska rätter med inspirerande inslag. Här får du ta del av kockarnas kärlek till den svenska matlagningstraditionen, med råvaor som har rimmats, torkats, saltats och picklats. Så långt det är möjligt, är det närproducerat och ekologiskt som gäller på Inez & Ernst.

Till Inez & Ernst
Drinkglas i Bula Bar

Bula Bar – mysigaste baren i Göteborg?

På Bula Bar komponerar stjärnorna bakom bardisken snitsiga coctails och här kan du även beställa annat gott såsom avec, öl och vin. De små barrätterna från bistron äter du i en bekväm fåtölj framför brasan, eller om du hellre vill följa en fotbollsmatch live från lounge-tv:n med en kall öl i handen.

Till Bula Bar
Rawfood buffé

Kom som du är till Garden Café

Garden Café ligger intill Sport Club och spa och här kommer du precis som du är; i badrock eller kostym eller i sportkläder. På tallriken ligger fräsch och nyttig mat i form av sallader, räckmackor eller rawfika och i glaset häller vi upp en hemmagjord smoothie.

Till Garden Café
Greenhouse bar

Populär lunch med utsikt på Greenhouse

Slå dig ner på Greenhouse och ta del av vår populära lunch, som är lika uppskattad av alla. Här har du ett stort utbud på menyn att välja mellan, och vid soliga dagar rekommenderar vi att du tar plats på terrassen med utsikt över golfbanan.

Till Greenhouse