Golfslag
Logo element

Golfklubben

En Modern Golfanläggning

Golfanläggningen är en del av Sankt Jörgen Park Resort som erbjuder en utmanande 18-hålsbana med slående utsikt, som årligen besöks av fler än 8 000 gäster. Här finns även golfrestaurang, Toptracer driving range, klubbhus… ja, helt enkelt allt som hör en premiumgolfklubb till.

Allt för en lyckad runda

Vill du utveckla din golf besöker du träningsstudion, som drivs av Sankt Jörgen Park Golf Academy med vår golftränare Markus Forsbohl.

Utöver själva golfbanan består golfanläggningen av ett rymligt klubbhus med reception, restaurang, konferensdel, omklädningsrum och en liten golfshop, allt bekvämt samlat i ett plan. Medlemmarnas bagförråd med 200 skåp ligger i anslutning till klubbhuset, liksom det angränsande golfbilsgaraget med sina 12 golfbilar.

Här finns en drivingrange med 20 utslagsplatser i direkt anslutning till klubbhuset, träningsstudio, stor puttinggreen, en chippinggreen, samt ett inspirerande övningsområde kallat Bula Greens. Merparten av utslagsplatserna ligger under tak och var du än är på rangen så har du maximalt en minuts promenad till 1:a tee.

En chip bort har ni dessutom vårt hotell med 82 omsorgsfullt designade rum, västkustens härligaste spaavdelning och en modern sportklubb.

Läs mer om resorten

För medlemmar

Våra medlemmar är hjärtat i vår golfverksamhet.

Vi arbetar konstant med att förbättra anläggningen för att vara en modern och trevlig upplevelse varje gång.

För att läsa mer om vår tävlingar, seriespel, events och aktiviteter; Finns information på medlemsidan.

Se medlemssidan
Restaurang Greenhouse

Möjligheternas golfrestaurang

Vår golfrestaurang Greenhouse serverar genuin husmanskost med en twist, där du kan räkna med smakrika innovationer på tallriken varje dag. De generösa lokalerna på Greenhouse är väl anpassade för konferenser och event, där vi med van hand skräddarsyr lokalen efter ert specifika behov.

Mer om Greenhouse Lunchmeny