Golfslag
Logo element

Golfklubben

Golfklubb med
exklusivt utbud

Golfanläggningen vid Sankt Jörgen Park Resort erbjuder en utmanande 18-hålsbana med slående utsikt, som årligen besöks av fler än 8 000 gäster. Här finns även golfrestaurang, driving range, klubbhus… ja, helt enkelt allt som hör en premiumgolfklubb till.

Allt för en lyckad runda

Vill du utveckla din golf besöker du träningsstudion, som drivs av Balance Golf med de välkända golfprofilerna Erik Blomqvist och Tommy Billberg.

Utöver själva golfbanan består golfanläggningen av ett rymligt klubbhus med reception, restaurang, konferensdel, omklädningsrum och en liten golfshop, allt bekvämt samlat i ett plan. Medlemmarnas bagförråd med 200 skåp ligger i anslutning till klubbhuset, liksom det angränsande golfbilsgaraget med sina 12 golfbilar.

Här finns en drivingrange med 20 utslagsplatser i direkt anslutning till klubbhuset, träningsstudio, stor puttinggreen, en chippinggreen, samt ett inspirerande övningsområde kallat Bula Greens. Merparten av utslagsplatserna ligger under tak och var du än är på rangen så har du maximalt en minuts promenad till 1:a tee.

En chip bort har ni dessutom vårt hotell med 82 omsorgsfullt designade rum, västkustens härligaste spaavdelning och en modern sportklubb.

Läs mer om resorten

För medlemmar

Våra medlemmar är hjärtat i vår golfverksamhet.

För att läsa mer om vår tävlingar, seriespel, events och aktiviteter; läs mer på vår medlemsida.

Se medlemssidan
Restaurang Greenhouse

Möjligheternas golfrestaurang

Vår golfrestaurang Greenhouse serverar genuin husmanskost med en twist, där du kan räkna med smakrika innovationer på tallriken varje dag. De generösa lokalerna på Greenhouse är väl anpassade för konferenser och event, där vi med van hand skräddarsyr lokalen efter ert specifika behov.

Mer om Greenhouse Lunchmeny