Logo element

Träningsanläggning

Välkommen till en komplett träningsanläggning

På Sankt Jörgen finns alla möjligheter, En träningsanläggning utrustad med de senaste tekniska redskapen, driving range, närspelsområde och en stor puttinggreen.

Toptracer range

Toptracer Range tar golfen till nästa nivå och digitaliserar ditt spel. Du slår som vanligt från utslagsplatsen men får möjlighet att följa ditt spel med exakthet på en skärm: längd på slaget och hur långt från hålet bollen hamnar.

Trackman Studio

På anläggningen finns en golfstudio utrustad med trackman som ger exakt data på dina slag, perfekt för att finslipa på svingtekniken eller prova ut nya anpassade klubbor.

Bula Greens

I direkt anslutning till klubbhuset och hotell hittar ni Bula Greens, Ett träningsområde med 3 greenområden. Här finns möjligheterna att träna längre wedgar, inspel, närspel och bunker.

Puttinggreen

Precis vid klubbhuset och första tee finns en stor puttinggreen. Under säsongen finns det en puttbana för att utamana varandra. Puttinggreenen används ofta till företagsaktiviteter.

Företagsaktivitet

Toptracer range är den perfekta företagsaktiviteten, Ta en paus i er konferens och prova på golf tillsammans med kollegor. Toptracer ger direkt feedback och höjer rangeupplevelse för både nybörjare och den rutinerade golfare.

Toptracer systemet digitaliserar rangeupplevelsen med möjligheter till flera roliga spellägen, Utmana kollegor i längst driver, spela en match på världens banor eller närmst hål tävling.

På våra utslagsplatser finns det sittplatser med direkt anslutning till klubbhuset.
Det finns golfklubbor att hyra.

Boka