Logo element

Företag

För företag

Vare sig ni vill anordna en företagstävling, använda golf för friskvårdsprogram, en konferens eller boka ett företagsevent, så står vår resort och golfbana, personal och faciliteter redo att ge er den perfekta upplevelsen.

Thomas Heden

Kontakta företagsansvarig

Välkomna att höra av er till vår företagsansvarig Thomas med era idéer eller ta del av våra bästa tips för ett lyckat event.

Ring Thomas Maila Thomas
Golfbag på ryggar

Unika golfupplevelser

Vår långa erfarenhet och passion i att arrangera event kombinerat med vår unika resort formar det perfekta eventet för ert företag. Här kan ni räkna med god service, utmanande 18-hålsbana i en slående vacker miljö och en bekvämlighet utöver det vanliga.

Mer om företagsevent Kontakta oss
Restaurang Greenhouse

Utmanande parkbana
nästan i stan

På Sankt Jörgen Park har ni allt i närheten, även när ni beger er ut till alla golfhål. Det gör banan perfekt för shotgunstarter, så att ni alla kan starta samtidigt. Äter lunch gör ni förslagsvis på golfrestaurangen Greenhouse, som givetvis ligger på bekvämt avstånd.

Golf för personal och kunder

Många företag använder golfen som ett led i sitt friskvårdsprogram för sin personal eller som en uppskattad aktivitet för sina viktigaste kunder. Vanligtvis erbjuder det bjudande företaget greenfeecheckar eller spel via företagsspelrätter.

En populär tjänst vi erbjuder är VIP-spelrätten. Den innebär att spelrättsvärden har rätt att bjuda med upp till tre gäster utan extra kostnad. Det här innefattar till exempel företagstävling, spelavtal, företagsmedlemskap och sponsoravtal.

Kontakta gärna Göran Malmberg (031-348 40 21, goran.malmberg@sanktjorgenpark.se), golfklubbschef för arrangemang eller Thomas Heden (031-348 40 92, thomas.heden@sanktjorgenpark.se), försäljningschef för partnerskap, så berättar de mer.

Sponsra event på Sankt Jörgen Park Golfklubb

Sponsra en klubbtävling och bjud in egna gäster

Ett alternativ till att arrangera en egen företagstävling är att sponsra en klubbtävling och bjuda in egna gäster.

Hör av dig, så berättar vi mer om de fina möjligheter vi erbjuder.

Kontakta oss