Träning
Logo element

Sport Club

Inspirerande träning för alla

Som hotellgäst har du alltid fri entré till vår Sport Club, en träningsanläggning med både gym, personliga tränare och gruppträningspass. Träning med frisk luft får du i Hisingsparkens vackra naturreservat med sin kuperade terräng.

Yoga

Träning på alla nivåer

Vi erbjuder något för alla, oavsett vilken utmaning du söker. Här fokuserar vi på välbefinnande och en kropp i balans, vilket är något högst individuellt. Våra personliga tränare hjälper dig gärna att förbättra din teknik, utmanar dig och peppar dig att nå dina mål.

Vi ger dig rätt förutsättningar, med guidning och motivation att bli ditt bästa jag.

Bli medlem Våra personliga tränare

Se vårt schema

Sport Club ingår för hotell- och konferensgäster

När du bokar ett av våra paket ingår alltid fri entré till Sport Club, likaså om du är konferensgäst. Det innebär att du erbjuds alla aktiviteter i gymmet, träningspassen, utegymmet och hinderbanan.

Om Sport Club

Träningsfilosofin på Sport Club

Vi strävar alltid efter att erbjuda en holistisk och genomtänkt plats, där vägledning inom träning och en hälsosam livsstil är inspirerande och lustfyllt, oavsett vem du är eller vad du har för mål med din träning.

Har du hört uttrycket Mensana in corpore sano? Det betyder “En sund själ i en sund kropp”. Det sammanfattar hela vår filosofi. Elitidrottare liksom vardagsmotionärer möts här i motivationen efter välbefinnande i en kropp som mår bra länge.