Hotell och green på Sankt Jörgen Park
Logo element

Resorten

En resort med extra allt

Sankt Jörgen Park är en resort utöver det vanliga, alldeles i närheten av Göteborg City. Här upplever du vad vi vågar påstå är Västkustens bästa utbud av golf och träning, spa, pooler och restauranger; för att inte tala om att designhotellet är värt ett besök i sig.

Välkommen till Sankt Jörgen Park.

Hotellrum på Sankt Jörgen Park resort

Golf och en god natts sömn

Checka in på hotellet och njut av en uppfriskande golfrunda. Slå dig sedan ner med en smakrik middag följt av en god natts sömn och ljuvlig hotellfrukost. Då hinner du dessutom ta en golfrunda till innan det är dags att bege sig hemåt. Eller varför inte boka dagspa efter morgonens runda?

Boka golfpaket Boka dagspa
Bastu på Sankt Jörgen Park

Kontrasternas spa

Ställ undan golfbagen och ta ett dopp i Pool Lounge, besök vårt tehus eller koppla av MuViCure-rummet. Unna dig en behandling eller två i spat, känn hettan i bastun och genomför en sparitual som sätter vardagen på paus. På Poolside får du sommar året om med kallt i glaset och uppfriskande poolbad, allt ackompanjerat med sköna rytmer i bakgrunden.

Spabehandling

Nyhet!

Boka den nya generationens avancerade hudvårdsbehandlingar, som bidrar till en ungdomligare hy. Här tas du om hand av välutbildade hudvårdsterapeuter under ledning av Susanne Mattebo, som har arbetat med avancerad hudvård i över 25 år, varav många år i nära samarbete med hudläkare.

Boka spabehandling Om avancerad hudvård
Yoga

Sport Club – Träning som livsstil

Vår Sport Club erbjuder ett otroligt utbud av inspirerande träningskoncept, både inomhus och utomhus.

Rycks med på gruppträningar som leds av välutbildade instruktörer, följ andetaget på ett yogaretreat eller utmana dig med ett Crosscage-pass. Förbättra din teknik med våra egna personliga tränare, höj pulsen ordentligt med ett HIIT-pass i löpspåret eller sänk den i bassängen med träningsformen Aqua till lugn musik. Och du, glöm inte att boka tid på våra nya padelbanor.

Boka (gäst) Medlemskap och priser