Logo element

Vinterträning – erbjudande

Utveckla din golf under vintern och gör dig redo för nästa golfsäsong!

Vi gillar talesättet ”Det är inte under OS man börjar träna för OS”. Vi golfare har en tendens att börja träna golf när säsongen börjar. Att sätta nya system tar tid och kräver tålamod. Ibland kan man fråga sig om det är värt det?

Vårt svar är JA. Den där känslan att slå ett riktigt bra slag, få applåderna från kompisarna, känna ruset genom kroppen. Det är värt rätt mycket! Golf är en upplevelse och att spela bra golf är bra mycket roligare än att spela dålig golf.

 

 

Är du redo att göra golfsäsongen 2023 till den bäst förberedda hittills?

Nu har vi öppnat upp för lediga platser med vinterträning. Vi erbjuder ett vinterpaket som ger dig en rolig, utmanande och lärorik vinter. Målsättningen är att du skall vara redo för säsongen 2023 på bästa möjliga sätt!

Vårt erbjudande till dig är det framgångsrika upplägget med screening + 5 lektioner i golfstudion som sträcker sig över vintern. Du börjar med en screening där vi mäter din kropps skelettstruktur, leder, rörelseförmåga och hur du genererar kraft (har du gjort en screening med oss tidigare blir screeningtillfället tid för golfutveckling, checka av målsättningar och eventuella förändringar). Därefter lägger vi fram en individanpassad handlingsplan för din golfutveckling och kommer överens om tider för kommande lektioner och uppföljning. Upplägget är att du tränar med Erik 1 dag i månaden. Du får dessutom med dig personliga hemuppgifter att lösa mellan dina träningstillfällen.

Vinterpaket – 1 person

Detta ingår:

  • 1 screening 50 min
  • 4 privatlektioner á 60 min
  • Rangebollar

Pris: 4995 kr (ord. pris: 6675 kr)

Vinterpaket – 2 personer

Detta ingår:

  • 1 screening/person
  • 4 lektioner á 60 min
  • Rangebollar

Pris: 2995 kr/person (ord. pris: 4275 kr/person)

Vinterpaket – 3 personer

Detta ingår:

  • 1 screening/person
  • 4 lektioner á 90 min
  • Rangebollar

Pris: 2995 kr/person (ord. pris: 4275 kr)

 

När startar vi?
Vi startar nu i november/december. När det passar dig och oss. Eftersom studion är vår arbetsstation har vi endast 20 platser. Se tillgängliga uppstartstider via knappen nedan.

Bokning och betalning
Boka sker via ProPlanner i länken nedan. Du börjar med att boka in första tillfället som heter ”Vinterpaket – Uppstart”. Resterande tillfällen bokas upp på plats tillsammans med tränaren. Betalning via Swish på första lektionstillfället.

Boka