Logo element

Sankt Jörgen Park Eclectic utmaning Gamebook

Aktuella datum: 01/05

Välkommen till Sankt Jörgen Park Eclectic 2023 – Gamebook utmaning

Eclectic – challenge är riktad enbart till Sankt Jörgen Park Golf medlemmar och är en individuell tävling där det gäller att samla ihop ett eget idealresultat på Sankt Jörgen Park Golf under perioden 1.5-30.9.2023.  Idealresultatet är bruttoscore.

Eclectic resultatet sparas i Golf GameBook. För att vara med och tävla behöver du ladda ner och registrera dig som användare av Golf GameBook. Kom ihåg att ställa in Sankt Jörgen Park Golf som din hemmaklubb eftersom utmaningen endast är synlig för medlemmar. Man behöver inte var gold för att vara med i tävlingen.

Anmälningsavgift är 50kr och betalas i golfreceptionen innan du har spelat dina första 3 ronder.

Så här går du till väga i Gamebook:

Genom att trycka på Utmaningar i Golf GameBooks meny, ser du pågående utmaningar (här syns även andra allmänna utmaningar). Gå med i “Sankt Jörgen Park Golf” -utmaningen. Efter det samlas alla resultat från ronder med individuella slagspelsresultat automatiskt till Eclectic utmaningen och är automatiskt med i tävlingen. När resultatet på ett enskilt hål förbättras, uppdateras det förbättrande resultat automatiskt. Både 9- och 18-håls ronder godkänns till utmaningen. Resultatet syns under challengen först efter att alla resultat från hela rundan matats in. Tävlingsresultat från individuella tävlingar du själv matar in i Golf GameBook godkänns.

Se fler event