Logo element

Premiär Söndagsmästaren 2023

Aktuella datum: 14/05

Välkomna till söndagsmästaren 2023,

Tävlingen kommer spelas söndagar som en så kallad V.S.O.P tävling, Det betyder att man kan spela när man vill under dagen med vem man vill, Samma som tidigare år. Spelschemat och resultat går att se här på tävlingshemsidan.

Anmälan till varje omgång görs direkt här på söndagsmästarens tävlingshemsida. Det går att anmäla sig till tävlingen från och med onsdag respektive vecka. Anmälningsavgiften 100kr och betalas på plats i receptionen innan start. Vi ser helst att registrering av scoren hanteras i Gamebook. Om inte, går det bra att skriva ett scorekort och lämna in efter sin runda.

När du är anmäld till tävlingen går du in via Gamebook appen och registrerar ditt tävlingsresultat. Som anmäld till tävlingen kommer du kunna gå med i tävlingen på speldagen när du startar en ny runda. Krävs inte Gamebook Gold för att registrera sin runda.

Tävlingen spelas som slaggolf i två klasser: A-klass +8 – 18.0 B-Klass HCP 18.1 – 36.0

Top 3 i respektive klass per omgång vinner pris. Värdet på prisbordet baseras på antal deltagare i respektive klass. Prisbordet kommer variera med priser från golfshopen/ resorten.

80% av startavgiften går till prisbord för omgångens tävling.. 20% av startavgiften går till prisbord för order of merit och finalspel.

En gemensam order of merit för båda klasserna som består av spelarens 6 bästa nettoslag resultat över säsongens alla deltävlingar. Top 20 på order of merit går vidare till finaltävlingen 17 September.

För att

 

 

Se fler event